Sexshop & Grycan


Jaha, tråkig som det är just nu med allt plugg, regn och ingenting att se fram emot, fick vi för oss att pigga upp vardagen litegrann. Efter att ha beställt pizza, stack vi till Grycan (polsk glasskedja) och därefter till en sexshop i Gamla Stan. Det är alltid lika kul att gå dit ett litet gäng och speciellt med tjejerna som redan är lite sjukt galna.

Vi tittade på snoppar, många konstiga och roliga snoppar. Det fanns snoppar i alla fäger och former, vissa var helt orealistiska medan andra såg och kändes äkta. Det fanns kines-snoppar och afrikan-snoppar, det fanns underliv  och anusar. Vi hittade till och med så konstiga saker som ett underliv med hår på (!), en knytnäve och ett par fötter för de som gillar har fot-fetish! Sedan fanns det massor av fina underkläder, utklädnader, party-grejer inspirerade av sex, strumpbyxor, handbojor, sexiga stilettklackar, glidmedel, tvålar  - you name it!

I Sverige brukar det alltid finnas en utställning på produkterna, så jag tänkte att det skulle finnas en likaväl i Polen. Så jag frågade damen som jobbade där, på polska: "Har ni en utställning...?" och hon bara tittade på mig, skrattade och sa att hon kan öppna paketet om det är något vi vill testa. En av mina kompisar ville veta om det fanns ett provrum (haha!), men det vågade jag inte fråga om på polska.

Många tycker att sex är privat, precis som andra kroppsliga funktioner som att fisa, kissa och bajsa. Men alla dessa är egentligen helt naturliga processer. Varför ska det vara OK med spädbarn som kissar och bajsar men inte för vuxna människor eller äldre? Visst, jag gillar inte att folk fiser på allmäna platser och älskar inte lukten av bajs heller, men kom igen - det är en naturlig process som gör att bajs stinker!

Sex är naturligt. Man kanske inte bör pippa runt i buskarna, och skrämma iväg förbi gående tanter, eller gapa ut sina privata sexdetaljer på ett café, men skämmas bör man inte! Alla vet att sex är en del av vardagen, en del av livet. Utan sex skulle vi inte kunna fortplansta oss, utan sex skulle livet stanna.

Sex förbättrar hälsan, minskar problem med lederna och musklerna, förbättrar pulsen, blodflödet och hudens kapillärer. Under sex tränas musklerna, vilket ökar ens lungkapacitet. Sex kan också hjälpa mot häftigt humör och depressioner. Ett bra sexliv förbättrar inte bara utseendet, det bränner också kalorier och håller en frisk och fräsch. Vid ett samlag accelereras också blodsystemet och kroppens metabolism, vilket håller oss lugna i både kropp och själ.

Nog snackat om sex för den här gången.
Tema för nästa party blir definitivt: sex!
Eller vad säger ni tjejer?! Hehe...


Någon var hög på socker...




Och någon var snygg...




Vi resterande var bara oss själva. Ellerhur Zarreen?







Kommentarer
Postat av: Miss F

haha, härligt skrivet! En annan del med sexet inom en relation är: "Funkar sexet, så funkar relationen" (!)

Fina bilder! =)

2009-06-01 @ 16:06:13
Postat av: muahahha ;)

mera sex åt folket!!!

2009-06-01 @ 17:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0