Sista dagen i Gdansk, innan sommarlovet 2008

Då var det färdigpackat och alla mina och Kristers prylar står i grannens rum. Vi är 9st personer som ställt in våra grejer där, så det ser ut som en stor loppmarknad fast på höjden. Och nu har vi problem med sommarhyran:
Vi har 2st representanter från English Division som pratade med Rektoratet (de som bestämmer över studenthemmen) att vi kan betala sommarhyran först efter att vi kommit tillbaka från sommarlovet, för ev. skulle man sänka den. Vår ´kierownik´ (chefen för vårt studenthem) sa att han inte fått någon order=pappersdokument uppifrån dvs. från Rektoratet så vi ska betala sommarhyran innan vi åker hem. Grejen är bara den att betalar vi in sommarhyran nu kommer vi aldrig få något tillbaka om sommarhyran eventuellt skulle sänkas. Därför är det bättre att betala senare.
Problem nummer II: vi är 9 st som delar på rummet/hyran - men bara 4 st personer har betalt, och självklart har alla åkt hem! Vi får se hur det blir...

Imorgon tar vi färjan 9:00 från Gdynia och är i Göteborg på kvällen/natten.
Home sweet home!

Och apropå ingenting; här kommer ett litet citat som jag gillar:

"I decided long ago never to walk in anyones shadow, if I fail, if I succeed, at least I´ve lived as I believed. No matter what they take from me, they can´t take away my dignity"

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja kommer ni hem nu äntligen!!

2008-07-09 @ 14:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0